despre noi

Cu o experiență de afaceri de peste 15 ani, KANARA PRINT își desfășoară activitatea în 3 zone:

  • PRODUSE ȘI TEXTILE PROMOȚIONALE: reprezentant pentru România al unora dintre cele mai importante branduri de produse și textile promoționale din Europa;
  • TEHNOLOGIE DE IMPRIMARE: reprezentant pentru România al producătorului elvețian de utilaje și consumabile tampografice, Teca Print, dar și al Compress - producător de soluții de printare UV pentru mediul industrial;
  • SERVICII DE IMPRIMARE: soluții de imprimare pentru produse industriale și promoționale (broderie, transfer de serigrafie, print UV, tampografie, transfer termic, sublimare).

Vă punem la dispoziţie o echipă experimentată, care vă poate oferi suportul tehnic dar și comercial necesar identificării produselor și soluţiilor eficiente. În sfera produselor și textilelor promoționale, suportul nostru este unul total - identificare și selecție, achiziție, transport, personalizare, livrare (logistică) și finanțare.

Preţuim inovaţia și facem investiţii susţinute în tehnologia de lucru, folosind echipamente dintre cele mai performante și accesorii sau consumabile cu o calitate dovedită în timp. Investițiile în tehnologie s-au facut întotdeauna și în concordanță cu reglementările europene privind mediul. Atelierul nostru a obținut toate autorizațiile de mediu și procedăm periodic la verificarea noxelor, apelor uzate, reciclarea deșeurilor și utilizarea doar a cernelurilor certificate.